Informacje
Polityka Prywatności

 Polityka Prywatności sklepu www.lettadzieciom.pl

 

Niniejsza polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez nasz sklep internetowy Letta Dzieciom, prowadzony pod adresem www.lettadzieciom.pl. Dane osobowe zbierane będą za pośrednictwem Sklepu internetowego, gdzie włascicielem jest Wioletta Machura prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe „LETTA” Wioletta Machura. Adres prowadzenia działalności to: ul. Leśna 5a/15, 42-300 Myszków, wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki, numer NIP: 577 141 35 82, REGON 243094814, adres poczty elektronicznej: sklep@lettadzieciom.pl, telefon: 603 200 757 lub 697 375 195 lub (32) 400 95 30 zwana dalej Administratorem, będąca również  Usługodawcą Sklepu internetowego i Sprzedawcą.

 

 1)   Administratorem danych osobowych jest PHU "LETTA" Wioletta Machura , ul. Leśna 5a/15, 42- 300 Myszków. Firma zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

2)    Pozyskane dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji złożonych przez Państwa zamówień w naszym sklepie i nie są przekazywane osobom trzecim.

3)    Rodzaj danych zbieranych w naszym sklepie:

* Imię i nazwisko - jest potrzebne w celu zaadresowania przesyłki lub kontaktu w kwestii ewentualnych wątpliwości co do   zamówienia;

*  Adres zamieszkania - jest potrzebne w celu zaadresowania przesyłki;

*  Nr telefonu - może być potrzebny w celu potwierdzenia zamówienia lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń;

* Adres email - tą drogą potwierdzamy realizację zamówienia i kontaktujemy się z Tobą;

* Cookies - nasz sklep wykorzystuje te dane w celu ułatwienia korzystania ze strony np. poprzez ułatwienie logowania poprzez zapamiętanie loginu

* NIP - jeśli prowadzisz działalność gospodarczą ta informacja jest jednym z elementów faktury VAT

4) Nasz sklep kontaktuje się z państwem drogą elektroniczną poprzez e-mail lub drogą telefoniczną (w szczególnych przypadkach).

5) Jeśli wykorzystujesz opcję zakupu bez logowania twoje dane są usuwane niezwłocznie po realizacji zamówienia. Pozostaje jedynie dokument sprzedaży przechowywany w celach fiskalnych sklepu.

6) Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij e-mail na adres sklep@lettadzieciom.pl .

7)    Dostęp do danych osobowych ma tylko administrator strony poprzez szyfrowane połączenie.

 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel